Kako se obuci poput modela?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nisu svi sretnici da rade sa stilistima i imaju dizajnere za prijatelja. No, nelimitirani budžet i dostupnost dizajnerskoj robi ne jamce da ta osoba ima stila i da uvijek izgleda besprijekorno. Tajna je u malim trikovima!

Mocan nakit
"Nosite veliki komad nakita, neki upecatljiv i zanimljiv. Nabavite nešto starinsko, pretražite ladice vaših mama ili baka, ili jednostavno posjetite antikvarnicu. Ovdje prvenstveno mislim na ogrlice ili naušnice. Prstenje je fenomenalno, no nema mogucnost transformiranja vašeg izgleda."

Dajte staroj odjeci novi život
"Imate pamucni top koji ste kupile prije tri godine i stoji vam na dnu ormara? Poigrajte se detaljima, kupite cirkone koji su trenutno jako moderni i sašite ih na top. Ako ste vješte za mašinom, prekrojite ga."

Bitni su modni dodaci
"Odjeca je lijepa, ali nije bitna kao modni dodaci. Uz dobre dodatke i najobicnija haljina može izgledati fenomenalno. Investirajte u dobre cipele i neku otkacenu torbicu, te na taj nacin dajte živost i zanimljivost svom stylingu."

Riskirajte
"Bitno je riskirati. Bitno je izgledati drugacije i imati stav. Modeli su hrabri i eksperimentiraju odjecom, spajaju nezamislivo, pa pokušajte i vi tako. Ako vam se nešto svida, ali niste sigurni da li izgleda dobro, probajte! Tajna uspjeha dobrog stila je u eksperimentiraju."

Imajte samopouzdanja
"Nije bitno kakve ste grade, vecina modela je ionako premršava. Bitno je istaknuti ono najljepše na vama. Modeli znaju prepoznati svoje kvalitete, ako imaju super noge - njih stavljaju u prvi plan.. Biti poput modela znaci imati samopouzdanje, i znati voljeti svoje tijelo."


Podijeli: Facebook Twiter