Kako pronaci svog andela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na sajmu Istra Altera Magica u Puli okupilo se više od trideset izlagaca i predavaca iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Engleske, Švicarske, cak i iz Izraela.

Iako najavljen, Crotalo Sesamo iz Italije nije stigao zbog problema s prijevozom, tako da je otpao koncert biljaka i njegovo predavanje "Damanhur - vizija ideala". Umjesto toga, o jedinstvenom oslikanom podzemnom gradu koji neki nazivaju osmim svjetskim cudom govorila je Ljiljana Dugic iz zagrebackog centra Talaj, podružnice Damanhura iz sjevernoj Italiji, internacionalno priznatog centra spiritualnog, umjetnickog i socijalnog istraživanja.

Na sajmu se mogu kupiti knjige, istarski aromaticni kolacici, kristali i pribor za radiesteziju, ljekoviti cajevi i štošta drugo, a oni koji žele mogu se informirati o tarotu, bioenergiji, zaštiti srebrom, reflektoterapiji, a moguce je pronaci i svog andela. Da je interes za sajam velik, potvrdila nam je jedna od organizatorica Ivana Kosanovic, koja nam je rekla da su ljudi poceli dolaziti vec pola sata prije otvaranja. Svima kojima nisu strane alternativne metode lijecenja ili su jednostavno znatiželjni, ovdje ce u subotu i nedjelju vjerojatno pronaci nešto za sebe, bilo u izlagackom dijelu, bilo na radionicama ili predavanjima.


Podijeli: Facebook Twiter