Kako osvježiti garderobu?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako ste se ikada zatekli kako pred punim ormarom mislite da nemate što obuci, možda ste u pravu. Vjerojatno vam nedostaju kljucni komadi koje možete nositi svake sezone bez obzira na trendove, koji podižu i osvježavaju svaku kombinaciju.

Baloner

Klasicni trench nikad ne izlazi iz mode, a odlicna je zamjena za kaput u prijelaznim razdobljima. Kraci nosite navecer uz haljinice, a dugi tijekom dana za poslovne kombinacije. Možete li kupiti samo jedan, odaberite klasicnu varijantu do koljena, a možete i zasukati rukave poput Alexe Chung.



Cipkasta bluza

Bluza dugih rukava od cipke spasit ce vas u vecernjim satima, kada ne znate što obuci. Ovaj, vjerojatno najseksepilniji materijal na svijetu, pokazuje dovoljno kože da izgledate privlacno, ali i dovoljno prikriva da ne izgledate jeftino. Dobro pristaje uz sve bazicne komade poput crne suknje.

Haljina cvjetnog uzorka

Neka bude vaša najbolja prijateljica za posao, obiteljska okupljanja, neobvezne ruckove... Prednost haljine je što ne morate razbijati glavu paše li gornji dio uz donji, nego je dovoljno odabrati asesoare.



Mornarska majica

Ova klasicna majica (bijela s plavim ili crnim prugama) može se kombinirati na bezbroj nacina. Pristaje u kratke hlace, jednobojne suknje, ali i uz traperice i sako za casual Friday na poslu.

Blejzer jarke boje

Ne morate biti ludo hrabri da bi nosili žuti ili ružicasti blejzer. Ugledajte se na Mirandu Kerr koja ga kombinira s bijelim topom i trapericama. Uz jarki blejzer djelovat cete svježije i odmornije u trenu.



Široke hlace

Želite li izgledati sofisticirano i chic odaberite široke hlace umjesto skinny jeansa. Nosite ih uz visoke potpetice i uske topove kako bi izbalansirali proporcije.

Asesoari

Ako se dvoumite - upotrijebite svu moc modnih dodataka! Velika torba jarke boje za dan, štikle zmijskog uzorka, sandale s nebrojeno mnogo remencica, narukvice ogrlice... Cak i najobicnija kombinacija traperica i majice uz njih ce izgledati novo.


Podijeli: Facebook Twiter