Kako nositi traperice na posao?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najudobniji komad našeg ormara svakako su naše omiljene traperice iz kojih se ne skidamo, osim kad to moramo. Posao je jedna od situacija koja baš i ne preferira traper, no postoje nacini kako i u trapericama postici poslovni i ozbiljan izgled.

Nabavite boyfriend blazer

Cinjenica je da ce kaputic uciniti cudo svakoj odjevnoj kombinaciji i ucinit ce je svecanijom i ozbiljnijom. Upravo je kombinacija traperica i muškog blazera idealna za poslovni izgled, barem kad ne nemate zakazan neki ozbiljan poslovni sastanak ili rucak.



Prihvatite šljokice

Malo sjaja iste ce sekunde podignuti vašu odjevnu kombinaciju. Bilo da se odlucite za duži šljokicasti sako ili za sjajni top oboje ce obicne traperice uciniti svecanijima.

Nabacite kardigan

Kardigani su takoder sami po sebi elegantni i ozbiljni te uz traper mogu izgledati poslovno i dotjerano. Tu potražite ukrašene i bogate komade koji ce sav fokus staviti na njih i tako traperice potisnuti u drugi plan.



Kupite svilenu bluzu

Treba li što nadodati? Svila je svecana te garantira elegantan i dotjeran izgled. Slatka bluza od svile sa mašnom vašim ce trapericama dati ženstven ucinak.

Pokušajte s kožnom jaknom

Kratka kožna jakna u kombinaciji sa T-shirticom i trapericama može izgledati luksuzno. Pritom ne mislimo na isprane motoristicke. Ženstveni modni dodaci su obavezni u ovoj kombinaciji, pa uz ovu kombinaciju svakako obujte visoke potpetice.



Potražite mušku košulju

Elegantna košulja na prugice ugurana u vaše omiljene traperice, osim što je nevjerojatno chic izgleda i poslovno. Obicna košulja i traper uz mrak modne dodatke mogu biti itekako stylish.


Podijeli: Facebook Twiter