"Kako je dobro vidjeti te opet" po treći put

(M.ANGELINI)
(M.ANGELINI)

Slijedeće subote, 3. lipnja, održat će se treći za redom susret generacija od '68. do '74. godišta pod nazivom "Kako je dobro vidjeti te opet…". Ovo okupljanje koje je započelo prije tri godine iz nostalgije za nekadašnjim masovnim druženjem generacija na Korzu prije odlazaka u disko Uljanik, u prvoj je godini ostvarilo nezapamćen odaziv. Lani se na istom događaju okupilo oko tisuću ljudi, a organizatori ih barem isto toliko očekuju i ove godine.

- Zbog komplicirane organizacije okupljanja na Korzu i animiranja ljudi na tom mjestu, ove godine smo odlučili odmah organizirati susret u Uljaniku. Sve ljude naše generacije, ali i one "okolnih" generacija pozivamo da nam se pridruže i da se ponovo vidimo i družimo kao nekad, rekao je u ime organizatora Dean Buić iz udruge "Moj grad".

Okupljanje u Uljaniku trebalo bi početi oko 20.30 jer će u 21 sat na terasi Uljanika Dean Bakić, Pošo i Rudi Nacionale održati koncert s akustičnim gitarama. Nakon toga slijedi zabava uz popularnu glazbu te generacije, a po popularnim cijenama prodavat će se i tada omiljena pića poput čiketa, bambusa ili banane. (P. S.)


Podijeli: Facebook Twiter