Kako izgledati mlade u 7 koraka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Donosimo nekoliko jednostavnih savjeta koji ce vam pomoci da izgledate mlade. Dovoljno je malo šminke, odgovarajuca frizura i puno sna.

Neka vam kosa ne bude duža od ramena

Njegovana kosa, koja je dužinom izmedu obraza i ramena, pomladit ce vas nekoliko godina. Ako kosu bojite neka bude za nekoliko nijansi svjetlija od vaše prirodne boje i ugodno cete se iznenaditi promjenom.



Neodgovarajuci ruž za usne vas može postarati

Još jedan trik koji ce vam dobro poslužiti da izgledate mlade je – izbjegavajte smede nijanse ruževa za usne. Takoder, strucnjaci savjetuju da ne nanosite mat ruževe, sjajila su bolja varijanta, kao i svjetlije nijanse.



Hidratizirajte kožu

Starija koža ujedno znaci i suha koža. Ne treba pretjerivati s kremama, ali hidratizacija je potrebna. Prije nego nanesete tekuci puder, nahranite kožu, a ne zaboravite ni rumenilo. Svjetlije nijanse i u ovom su slucaju bolja opcija.

Ne pretjerujte sa šminkom

Previše sjajila na kapcima, maskara, tekuci puder, rumenilo, ruževi... Ako nanosite sve navedeno u kombinaciji, pokušajte barem ne pretjerivati. Možete na licu imati sve od navedenog, ali u odgovarajucim nijansama i u malim kolicinama.



Ne zapostavljajte zube

S godinama zubi promijene boju, pogotovo ako svakodnevno ispijate kavu, caj, crno vino. Ako smatrate da vam je potrebno izbjeljivanje jer cete se osjecati bolje, a i osmjeh ce biti blistaviji – navratite kod zubara na konzultacije. Lijepi i njegovani zubi svakako vam idu u prilog ako želite izgledati mlade.



Držite se uspravno

Pomislite na sve one žene koje smatrate seksipilnima i pokušajte im svima naci zajednicke karakteristike. Stav i samopouzdanje! Držite se uspravno i odmah cete ostaviti bolji dojam.

San

Nakon nedovoljno sati sna koža je umorna, oci natecene, lice izmoreno. Odvojite dovoljno sati za odmor i san. Osjecat cete se, a i izgledat cete bolje, savjetuju na stranici beauty.about.com.


Podijeli: Facebook Twiter