Kajin vodi kampanju u Bosni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednicki kandidat IDS-a Damir Kajin u drugom dijelu kolovoza posjetit ce, u sklopu svojevrsne pretkampanje, srednju Bosnu da bi razgovarao s tamošnjim ljudima i upoznao se s njihovim problemima.

"Nece biti nikakvih mojih javnih nastupa niti govora. Naprosto namjeravam otici u Vitez i sjesti s tamošnjim ljudima, upoznati se s njima i vidjeti koji ih to problemi muce. Tijekom rata puno je ljudi iz tih krajeva preselilo u Hrvatsku, a dio njih izabrao je Istru za život. Postoje cak i inicijative da se neke istarske opcine pobratime s Vitezom. Svi su oni državljani Republike Hrvatske i to treba uvažiti i respektirati", kaže Kajin koji ovaj tjedan provodi u Dalmaciji.

Sljedeci tjedan namjerava posjetiti Slavoniju, nakon cega ce uslijediti spomenuti posjet srednjoj Bosni. Kajin naglašava da njegovi izgledi za pobjedu na predsjednickim izborima nisu ništa manji od izgleda ostalih predsjednickih kandidata ljevice, iako ce oni moci potrošiti puno više novca u kampanji, a imaju i bolju infrastrukturu.


Podijeli: Facebook Twiter