Kajin: Ne puši to više ovaj narod

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Gospodin Šeks rekao je da HDZ vodi rat na tri fronte, a ja bih molio da se ne otvara i cetvrta fronta", rekao je IDS-ovac Damir Kajin u Hrvatskom saboru tražeci s ostalim oporbenim liderima datum izbora. "Izgubit cete bitku i na prvoj, drugoj, trecoj i na cetvrtoj fronti. Nece gospodin Josipovic stati na stranu opozicije jer vodi racuna o tome na cijoj ce strani biti sutradan ako opozicija preuzme vlast", objasnio je Kajin i dodao: "Bit ce na strani vecine, na strani gradana, na strani naroda".

Kajin je pozvao premijerku, Vladu i HDZ-a na dogovor: "Neka se dogovorimo oko datuma parlamentarnih izbora, jer jednostavno vi u HDZ-u necete izdržati pritisak kao ljudi, jednostavno cete puknuti. Ne možete se nositi s time da vam svaki drugi dan pod prozorom pet, šest ili deset tisuca ljudi skandira. Pomoci cete sebi, pomoci cete državi, a ako ustrajete na toj svojoj politici, onda cete naprosto odmoci svima, a ponajviše sebi."

"Gospoda Kosor, aktualna premijerka, morala bi doci u Sabor i morala bi se obratiti hrvatskoj javnosti. Ignorantskim postupkom i puštanjem da se prosvjednike tretira i kao huligane i kao naciste uspjeli ste u tome da sedamdeset posto gradana daje podršku prosvjednicima, a sutradan ili prekosutra bit ce ih i više. Vi morate shvatiti da ova zemlja propada, da je narod bijesan. Narod nece staviti znak jednakosti izmedu ekipe na vlasti i opozicije bez obzira na to što ima i takvih parola. Ne puši to više ovaj narod," istaknuo je Damir Kajin u Saboru.


Podijeli: Facebook Twiter