Kajin: Jakovčić bi mandat trebao prepustiti Pupovcu

Damir Kajin, Frane Milat i Vladimir Sladonja (C. B. G.)
Damir Kajin, Frane Milat i Vladimir Sladonja (C. B. G.)

- IDS je i te kako zabrinut jer uz sav novac, svu infrastrukturu i medijsku kontrolu koju imaju u Istri kao "onaj" u Sjevernoj Koreji, Jakovčić je ovoga puta dobio oko 4.000 glasova manje no prije godinu dana, rekao je na današnjem susretu s novinarima saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin.

- Ne sumnjajući u Jakovčićevu principijelnost i njegov karakter, uvjeren sam da će on ustupiti svoje mjesto Miloradu Pupovcu koji je dobio 25 posto više glasova od Jakovčića. Ako ne bude poslušao svoju savjest, nadam se barem da će zastupati istarske interese kao što je ovih 24 godine zastupao svoje. Pred nama su predsjednički izbori, a mi ćemo otvoreno podržati Ivu Josipovića, rekao je između ostalog Kajin.

Frane Milat je rekao da su u IDS-u zadovoljni ishodom izbora, dok je on žalostan. Milat je nadodao kako će projekt Pula podzemni grad izmijeniti funkcioniranje samog centra Pule.

Vladimir Sladonja je čestitao Ivanu Jakovčiću što je postao zastupnikom u EU parlamentu i naglasio kako želi vjerovati da će štititi interese Istre i Hrvatske. (C. B. G.)


Podijeli: Facebook Twiter