Kajfeš: Vijećnička naknada u korist gradnje bazena

Zrinko Kajfeš (D. Št.)
Zrinko Kajfeš (D. Št.)

Predsjednik pulske Gradske organizacije HDZ-a i vijećnik u Gradskom vijeću Zrinko Kajfeš odrekao se svoje vijećničke naknade u korist gradnje gradskog bazena te pozvao sve ostale pulske vijećnike da učine isto.

- Pozivam i gradonačelnika Borisa Miletića da se odrekne svoje naknade te da se ta sredstva preusmjere na račun koji će biti rezerviran za gradnju gradskog bazena. Nadam se da će se na taj način gradonačelnik prisjetiti predizbornog obećanja jer sredstva za gradnju bazena još uvijek nisu planirana u projekciji proračuna za iduću godinu, rekao je na među ostalim na današnjoj konferenciji za novinare Kajfeš, napominjući da želi da se njegov potez shvati kao mali doprinos za dobrobit grada, a ne kao populizam.

Čistim populizmom Kajfeš je pak nazvao način na koji Pulu vode vladajući, koji "za vlastite neuspjehe, propuste, neuspjele vizije uvijek krive nekog drugog". Napomenuo je da se milijuni kuna bespotrebno troše na prezentacije, PR usluge, gradske dužnosnike, razne fritaje i boškarine umjesto da se štedi na tim stvarima pa se isti milijuni usmjere na razvoj gospodarstva. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter