Kajfeš: Vijećnici trebaju raditi za kunu

Vijećnici bi trebali raditi za jednu kunu, Z. Kajfeš (M. ANGELINI)
Vijećnici bi trebali raditi za jednu kunu, Z. Kajfeš (M. ANGELINI)

"Vijećnici HDZ-a predlažu da se naknade vijećnika Gradskog vijeća Pule smanje na jednu kunu po uzoru na grad Metković koji je pokazao kako se radikalno mogu smanjiti troškovi gradske uprave.

Smatramo da gradski vijećnici moraju svojim primjerom pokazati osjetljivost u vremenu krize i stagnacije koje nije pošteđena ni Pula. Ta sredstva, a riječ je o 210 tisuća kuna godišnje, mogu biti uložena u razne razvojne ili socijalne projekte i zdravstvene programe", rekao je Zrinko Kajfeš, predsjednik pulskog HDZ-a, na konferenciji za novinare gdje je izrazio nadu da će gradonačelnik imati sluha za takav prijedlog.

Ujedno je ironično čestitao Miletiću na uspjehu, odnosno izboru za predsjednika IDS-a u, kako je rekao, konkurenciji nikoga, te na virtualnom uspjehu njegove facebook stranice pri čemu je pozvao sve Puljane da "lajkaju", kako bi postao popularniji od Obame i pape Franje.

- Kada umjesto za facebook bude imao više vremena za realne probleme Pule nadam se da će propale vizije o kojima smo slušali 20 godina zamijeniti projektima koji potiču gospodarstvo, privredu i male obrtnike. Građani očekuju da gradonačelnik ispuni obećanja i barem neku od maketa kojima nas je bombardirao pred izbore, pretvori u stvarnost, zaključio je Kajfeš. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter