Kadroviranje na HRT-u: Kovačić mijenja i prezentere u Dnevniku?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prisavski kuloari i dalje slažu kadrovske križaljke, dok Siniša Kovačić čeka tražene izvještaje o radu članova Ravnateljstva.

Navodno, na iznenađenje mnogih, nije upitan ostanak na dužnosti dojučerašnje Radmanove desne ruke, ravnatelja poslovanja Borisa Sruka, baš kao što bi iznenađenje moglo biti ako s funkcije ravnateljice produkcije ode Marija Nemčić koju bi, priča se, mogao naslijediti Josip Popovac.

Uz Jozu Barišića kao ravnatelja programa te Katju Kušec kao šeficu HRT1, spominju se i Bruno Kovačević kao mogući glavni urednik HRT2, Vlatka Kolarević kao čelnica HRT3, Dijana Čović ili Ružica Renić kao glavne urednice Četvorke, a Katarina Periša Čakarun na mjestu ravnateljice Informativnog medijskog servisa.

Navodno Kovačić kani čim prije mijenjati i prezentere u središnjem Dnevniku. U tom se kontekstu za sada spominju samo zaposlenice, od Tončice Čeljuske, preko Ružice Renić, do Melinde Kurilj. A dok se iščekuju promjene na svim razinama, Kovačić poručuje da se ništa neće raditi ishitreno.

Revizije se zato najavljuju na svim razinama, pa tako i ona poboljšanih ugovora što ih je navodno potpisalo 30-tak djelatnika praktički zadnji dan Radmanove vladavine. (S. PAVIĆ/NL)


Podijeli: Facebook Twiter