Kad se svi prave Englezi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Direktor Zracne luke Pula Bruno Rogovic preko novina je u utorak pozvao vlasnike osobnih vozila da ih u roku od 15 dana s parkirališta Zracne luke uklone. To ne bi bilo ništa cudno da vlasnici automobila nisu državljani Velike Britanije i Irske, što se može išcitati i iz apela direktora u kojem navodi brojeve registracijskih tablica.

Premda teško da ce neki zaboravljivi ili neodgovaran Irac ili Englez tek tako nabasati na i procitati Rogovicev oglas u lokalnim novinama, apsurd je tim veci što se savjesni direktor na ovaj potez odlucio nakon pune dvije godine.

Toliko se, naime, dva bespravno i besplatno parkirana automobila nalaze na službenom parkiralištu Zracne luke. Sada, dvije godine kasnije, Uprava stvar nastoji pokrenuti s mrtve tocke i putem medija napokon pozvati specijalizirane službe da ih uklone s parkirališta.

Zbog cega je trebalo proci toliko vremena da se barem pokuša uci u trag vlasnicima parkiranih vozila i hoce li se uspjeti naplatiti dvogodišnji i zasigurno pozamašan dug, pitali smo i odgovorne u Zracnoj luci.

Voditelj tehnickog sektora i razvoja Andrija Kuzmanic naša je pitanja proslijedio Rogovicu te rekao da odgovor možemo ocekivati tijekom današnjeg dana.


Podijeli: Facebook Twiter