Kad rukopis zamijene nule i jedinice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako ce mnogi reci da elektronicke cestitke koje šaljemo e-mailom nemaju onu težinu kao cestitka poslana poštom, koju je netko rukom ispisao, ipak mnogi se odlucuju na slanje e-cestitki. Tako ce i ove godine mnogi na svoje virtualne adrese dobiti vjerojatno više cestitki nego na svoju pravu adresu.

Ukoliko ste jedan od onih koji ce svojim prijateljima i obitelji poslati e-cestitku, evo nekoliko internetskih stranica koje nude zanimljive uratke.

Jedna od takvih stranica je www.elfyourself.com koja, kako joj i sam naziv kaže, uz pomoc vaših fotografija izraduje virtualne patuljke - odnosno simpaticne pomagace Djeda Mraza. Proces je jednostavan - ucitate fotografije osoba za koje želite da budu dio cestitke (možete koristiti i fotografije s vašeg Facebook profila) te nakon toga izabere vrstu plesa u ritmu kojega ce se gibati vilenjaci. Ponudeni su, izmedu ostalog, hip-hop, country i disco. I to je to.



Više slicnih animiranih e-cestitki koje izradujete s vašim fotografijama nalazi se na adresi http://sendables.jibjab.com/category/christmas.

Vrlo zanimljive i kreativne e-cestitke koje možete personalizirati uz vaše poruke mogu pronaci i na sljedecim internetskim stranicama: www.jacquielawson.com (animirane, klasicne cestitke), www.americangreetings.com (vrlo raznolika ponuda cestitki s razlicitim motivima), www.hallmark.com (veliki broj besplatnih cestitki za razne prigode)…

E-cestitke mogu se pronaci i mnogim drugim stranicama, a što cete izabrati u šumi ponudenih radova, ovisi o vašim interesima.


Podijeli: Facebook Twiter