Kad ritam ima i volumen

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi ovogodišnji renomirani DJ gost u poreckoj diskoteci Byblos bio je Erick Morillo, kolumbijsko-americki funky house magnat koji je sinoc rasplesao okupljeno mnoštvo ljudi žednih dobrog provoda, lijepog ambijenta i daška elitizma. Naime, osim atraktivnog prostora te uredenih posjetitelja, Byblos na svojem parkiralištu redovno okuplja i prestižni vozni park koji bi oduševio svakog ljubitelja oktanskih jurilica.

U išcekivanju Morilla, posjetitelji na plesnom podiju su mirno cupkali kao da im se piški, eventualno protegnuvši koji mišic više kada bi im se ucinilo da cuju nešto poznato. Ne cudi stoga da se raspoloženje na podiju uvelike podiglo kad se za pult popeo umotvorac nekoc sveprisutne melodije "I like to move it", Erick Morillo. Iako je publika odmah pomahnitala, Morillo se šegavo i jedva primjetno nastavio na setove svojih prethodnika podižuci atmosferu seksi ženskim vokalima upakiranim u sve bogatije melodije i ritmove stupanj po stupanj - sve do usijanja.

Mnoštvo šminkerski odjevenih plesaca i zamamnih posjetiteljica odjednom se našlo s rukama u zraku skandirajuci Morillu za pultom, koji bi im odgovarao puštajuci glazbu cijem je pozivu na ples bilo sve teže odoljeti.

Najbolji svjetski DJ 2002. i ovaj je put dokazao da je majstor ugodaja te da se zahvaljujuci tomu svida i onima manje upucenim u svijet elektronske glazbe.


Podijeli: Facebook Twiter