Kad je na terenu prva momčad, djelujemo dobro

Bojan Pavlović (D. MEMEDOVIĆ)
Bojan Pavlović (D. MEMEDOVIĆ)

Nogometaši Istre 1961 u Medulinu "udaraju" završnu glazuru pred nastavak sezone koji im donosi grčevitu borbu za ostanak u najjačem hrvatskom razredu. "Zeleno-žuti" su smješteni u dvokrevetnim sobama renoviranog hotela Park Plaza Belvedere gdje imaju na raspolaganju sve što im treba da provedu u djelo zamisli trenera Igora Pamića i članova njegovog stručnog stožera, dok se s loptom druže na obnovljenim terenima Arenaturista, istim onim na kojima se prošlog tjedna igralo prvo izdanje Arena Cupa i na kojima će Puljani zaključiti pripremne oglede subotnjom "generalkom" protiv Domžala, jesenskog prvaka Prve slovenske lige.

- Boravak u Medulinu protječe odlično. Dobro treniramo, tereni su u redu, hotel je super, sve je baš kako bi i trebalo biti da ne moramo ni na što misliti, osim na to kako ćemo se što bolje pripremiti za ono što slijedi - rekao je Bojan Pavlović, desni bek Istre 1961 koji će za dva dana napuniti "okruglih" 30 godina i u ovom trenutku čini polovicu "najstarije" sobe u hotelu koju dijeli s cimerom Nevenom Vukmanom, svojim vršnjakom kojem 30. rođendan također samo što nije pokucao na vrata.

Upravo su ova dvojica "staraca" bila na udaru nogometaša Viteza, ali nakon što su nekoliko dana bili izvan stroja, Paminjo ih je već u utorak protiv Šenčura opet imao na raspolaganju.

- Utakmica s Vitezom bila je, s njihove strane, poprilično gruba. Išli su maksimalno, ali ne samo na loptu, nego i na nas igrače, tako da nam baš i nije bilo ugodno igrati - priznao je Pavlović. - Ja sam nastradao kad sam primio jednu loptu i premda sam ju odmah odigrao, to nije previše zanimalo protivničkog igrača koji mi je uletio točno na stajnu nogu. Loptu je naravno promašio, ali pogodio je mene, odmah mi se stvorio hematom na nozi i tri-četiri dana nisam trenirao s momčadi. Nakon odrađenih terapija kod Spliće hematom mi se povukao, priključio sam se suigračima i sad je sve u redu, normalno treniram, a i u utorak sam protiv Šenčura odigrao bez problema. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter