Južna Koreja - Hrvatska 1-2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poprilično izmijenjena hrvatska reprezentacija u odnosu na sastav koji je u petak istrčao u Beogradu, odigrala je solidnu utakmicu u Južnoj Koreji, te svladala reprezentaciju koja je već izborila plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Brazilu.

Hrvatska nogometna reprezentacija u prijateljskoj je utakmici u Jeongjuu svladala domaćina Južnu Koreju sa 2-1 (0-0) pogocima Domagoja Vide u 65. i Nikole Kalinića u 71. minuti, dok je jedini gol za domaćine u posljednjoj minuti sudačke nadoknade postigao Keunho Lee.

Hrvatska će sljedeću utakmicu odigrati 11. listopada kada će u kvalifikacijskom dvoboju za SP ugostiti Belgiju, a četiri dana potom će odigrati još jednu kvalifikacijsku utakmicu, protiv Škotske u Glasgowu.

JUŽNA KOREJA - HRVATSKA 1-2 (0-0) STRIJELCI: 0-1 Vida (65), 0-2 Kalinić (71), 1-2 K. Lee (90+4)

JUŽNA KOREJA: Jung - Y. Lee, Kwak, Y. Kim, S. Yun - C. Lee, Koo (K. Lee, 78), Park; B. Kim, Son (I. Yun, 72) - Cho (Han, 46)

HRVATSKA: Krešić (Ježina, 90+4) - Srna, Vida, Lovren, Bubnjić - Ademi, Rakitić; Perišić (Tomasov, 81), Eduardo (Benko, 58), Milić (Pivarić, 46) - Kalinić (Halilović, 72) SUDAC: Tojo (Japan) GLEDATELJA: 30.000

(Hina)


Podijeli: Facebook Twiter