Justin Bieber sudjelovao u prometnoj nesreći

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Losangeleska policija priopćila je u utorak da istražuje prometnu nesreću u West Hollywoodu u kojoj je automobil kojim je upravljao pjevač Justin Bieber naletio na paparazza, prenosi mrežna stranica TMZ.

Nesreća se dogodila nakon izlaska iz noćnog kluba Laugh Factory na Sunset Boulevardu, iz kojega je Bieber izašao u ponedjeljak kasno navečer u pratnji prijatelja i mnoštva fotografa.

TMZ, stranica specijalizirana za život slavnih osoba, objavila je videosnimku na kojoj Bieber i njegov prijatelj izlaze iz Laugh Factoryja i odlaze u bijelom Ferrariju, udarivši jednog paparazzija u koljeno. Potonji je hospitaliziran, ali se ne zna o kakvim je ozljedama riječ.

"Policija je ispitala sve sudionike nesreće", rekao je glasnogovornik losangeleske policije za AFP, potvrdivši nesreću, ali ne spominjući Bieberovo ime. "U tijeku je istraga o prometnoj nesreći".

Devetnaestogodišnji kanadski pjevač upravo je na sjevernoameričkoj turneji. Uskoro bi trebao objaviti nadnevke koncerata u Latinskoj Americi i u Aziji. (Hina/AFP)


Podijeli: Facebook Twiter