Justin Bieber ogorčen na laži u medijima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pop zvijezda Justin Bieber obrušio se na medije koji su, smatra on, o njemu u najnovije vrijeme napisali "bezbrojne laži" nakon tjedna u kojem je zakasnio na koncert, na drugom koncertu se srušio i imao okršaj s paparazzima.

U dugačkom upisu na svom Instagram profilu 19-godišnji pjevač rekao je da ne ide na rehabilitaciju, kao što to neki mediji javljaju, te da osjeća da nije uradio ništa čime bi zaslužio negativnu atmosferu kojom je u medijima popraćena njegova europska turneja. 

"Svi u mom timu mi govore budi dobar prema medijima, ali ja sam umoran od bezbrojnih laži koje objavljuju...o tome kako idem na rehabilitaciju i kako je moja obitelj razočarana", napisao je Bieber.

Napominjući kako želi da njegovi obožavatelji znaju kako se točno osjeća on je napisao: "Ja sam dobra osoba s velikim srcem i ne mislim da sam zaslužio ovakav negativan publicitet. Namučio sam se da dođem do ovog što sada imam i neću prestati raditi".

"Sa 19 godina imam pet albuma koji su bili na prvom mjestu ljestvice. Sa 19 vidio sam cijeli svijet, sa 19 postigao sam više nego što sam ikada mogao i sanjati. Meni je 19 i nekim je ljudima vjerojatno zastrašujuće pomisliti da je ovo tek početak", napisao je on.

Bieber, kanadska tinejdžerska zvijezda, prošlog je tjedna bio na meti medija nakon što je dva sata zakasnio na koncert u Londonu, nakon par dana onesvijestio se na pozornici, a u najnovijem incidentu snimljen je kako psuje nasrtljivog fotografa. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter