Justin Bieber 9. studenoga 2016. u Areni Zagreb

Justin Bieber
Justin Bieber

Jedna od najpoznatijih pop zvijezda, kanadski pjevač i kantautor Justin Bieber održat će 9. studenoga 2016. u Areni Zagreb koncertni spektakl koji će učiniti Zagreb jednom od glavnih europskih pozornica, najavljeno je u srijedu u Zagrebu.

"Sretan sam i ponosan što mogu predstaviti za nas jedan veliki događaj kakav već dugo nije realiziran u Hrvatskoj", kazao je na konferenciji za novinare u hotelu Sheraton organizator Joe Bašić, direktor tvrtke MPG. Događanje takve razine predstavit će Hrvatsku kao jednu od glavnih europskih pozornica i privući pozornost cijelog svijeta, dodao je.

Bieber je veliko glazbeno ime, prisutan na sceni već više od deset godina, a njegov posljednji studijski album "Purpose" jedan je od najuspješnijih albuma u povijesti glazbe, napomenuo je Bašić.

U Areni Zagreb nastupit će 9. studenoga 2016., u sklopu turneje "Purpose World Tour", a organizatori su se potrudili da ulaznice za zagrebački koncert budu među najjeftinijima u Europi, kako bi potaknuli što više ljudi iz okolnih zemalja da na koncert dođu upravo u Hrvatsku, istaknuo je Bašić, napomenuvši da se trošak Bieberova dolaska broji "u milijunskim iznosima".

Bieber će u Zagrebu nastupiti s posebnim gostima čija će imena biti objavljena tek na dan koncerta, a Bašić je najavio kapacitet dvorane od više od 17 tisuća ljudi, dva stagea, fan pitove, nekoliko VIP paketa, poseban paket cjelodnevnog druženja s Bieberom.

Početak prodaje prvih ulaznica najavio je direktor Eventima Damir Vranić i to već od srijede u 16 sati, ali samo paketa koji nudi ulaznicu uz članstvo za Fun Club Justina Biebera i to isključivo putem weba, te zaključno s četvrtkom 17. prosinca u 22 sata.

Nakon toga, od petka 18. prosinca u 9 sati ujutro kreće standardna regularna prodaja običnih ulaznica i ulaznica za tri VIP paketa "koji nude zanimljive opcije druženja sa zvijezdom, izrade selfija i pozicije nabliže Justinu", a moći će se kupiti i online i fizički, na više od pet tisuća prodajnih mjesta, kazao je Vranić.

Najjeftinija karta stajat će 365 kuna, cijena karte za VIP ložu iznosit će 1.465 kuna, a jedan od kurioziteta VIP paketa bit će 20 ulaznica po cijeni od 14.020 kuna. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter