Just 2 Cool najbolji breakeri ovog dijela Europe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvojac Just 2 Cool iz Bosne i Hercegovine pobjednik je ovogodišnjeg West Coast Istra Battle i Circle Printz Balkan breakedance natjecanja te ce se u listopadu uputiti u švicarsku Lausannu na susret najboljih europskih breakera Circle Kingz. U tome ce im od koristi biti i 500 eura, glavna nagrada poreckog natjecanja.

Pobjednici su u finalu bili bolji od drugoplasiranih Osjecana In Your Mouth, koji su iznimno, zbog zdravstvenih problema jednog od plesaca nastupili kao jednoclana ekipa, ali je žiri u sastavu Njujorcanin Alien Ness, Finac Focus i Novosadanin Kick, koji je ocjenjivao uspješnost svih natjecatelja, zakljucio da je sve po pravilima i finalni je okršaj odraden do kraja.

Na petom poreckom medunarodnom hip hop susretu ove se godine okupilo 28 dvoclanih ekipa iz Slovenije, Srbije, Ceške, Austrije, Madarske, Bugarske i Hrvatske. Mladi su breakeri svoje vještine i vratolomije u b-boyingu (breakdanceu) predstavljali na poreckom Trgu slobode, a uz glazbenu podlogu Britanca DJ Timbera krenulo se tri plesna kruga te se u finale plasiralo osam ekipa.


Podijeli: Facebook Twiter