Jusic: Radeljak me grubo povrijedio

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ne poricem incident s Radeljakom, ali je taj slucaj medijski prenapuhan. Kada mi je ispred Talira rekao "?elo, bog", htio sam proci kao da ga tu i nema. Reagirao sam nakon što je Dikan svome društvu kazao: "Vidi p..de, nece da se javi".

- To je bio okidac sukoba, ali je stvarni povod Radeljakov istup na Dubrovackoj televiziji dan ranije. Tada je Dikan, govoreci o ostavinskom postupku iza pokojnog Aksela Petkovica i njegove sestre Vande, grubo izvrijedao mnoge Dubrovcane.

Medu ostalima, oblatio je imenom i prezimenom Marka Breškovica, Ivu Rudenjaka i mene. Toliku kolicinu insinuacija i laži, a potom i uvredu pred Talirom nisam izdržao, kazao nam je dubrovacki skladatelj ?elo Jusic o sukobu s Dikanom Radeljakom.

- Prema Dikanovim obrazloženjima iznesenim na DU TV-u - kaže ?elo Jusic - proizlazi da smo mi zapravo "zamutili" i doveli do trenutacne teške situacije u kojoj se nalazi Akselova sestra Vanda. To je beskrajno uvredljivo i za nas, Akselove prijatelje, za njegovu sestru Vandu, kao i za Dubrovcane koji jako dobro znaju tko je tko u ovoj prici.

Zamislite, mi nismo shvatili "plemenitu" Radeljakovu misiju da se superuredena i umjetninama bogata kuca obitelji Petkovic u Karmenu što prije otvori i iznajmi, iako ostavinski postupak još nije završen, kako bi on i ekipa od "afita" namicali novce za Vandino uzdržavanje. Toliku kolicinu laži, uvreda i podmetanja nisam mogao podnijeti, i zato sam pukao - kazao nam je ?elo Jusic.

Dodao je i da je Klub Dubrovcana Sveti Vlaho iz New Yorka, s kojima suraduje, Vandi Petkovic proteklih dana pomogao iznosom od tisucu dolara.


Podijeli: Facebook Twiter