Jurili Ipsilonom brzinom vecom od 200 km/h

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istarskim ipsilonom protekle su srijede dvojica vozaca upravljala motornim vozilima brzinom vecom od 200 kilometara na sat, izvijestila je policija.

Naime, policijski službenici pazinske postaje u presretacu su tijekom obavljanja redovnih aktivnosti utvrdivanja prekoracenja brzine kretanja u 11.57 sati kod cvora Vodnjan, ulovili 53-godišnjaka iz Pomera, koji je brzinom od 210 km/h upravljao vozilom marke audi Q-7 pulskih registarskih oznaka iz smjera Pule prema Kanfanaru.

Samo 20-ak minuta kasnije, kod odmorišta Bale, policajci su izmjerili da se motocikl marke Suzuki GSX-R pulskih oznaka krece brzinom od 227 km/h. Za upravljacem motocikla bio je 31-godišnjak iz Valture, a takoder se kretao iz Pule prema Kanfanaru.

Protiv obojice pocinitelja policija ce proslijediti optužne prijedloge. S obzirom na to da se tijekom ovog vikenda na istarskim cestama ocekuje pojacani promet PU istarska upozorava vozace da prilagode brzinu kretanja uvjetima i stanju na cesti te da poštuju ogranicenja brzine kretanja.


Podijeli: Facebook Twiter