Juraj Jurlina oduševio tinejdžerke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Juraj, mi te volimo!", vrištalo je tridesetak tinejdžerki svom idolu Juraju Jurlini koji je u petak s bendom Off Duty nastupio u velikoj sali kluba Uljanik. Cure se nakon službenog dijela nisu ni trudile pozvati mladog pjevaca, koji svira i gitaru, na bis, vec su se radije s njim slikale.

Ovaj bivši natjecatelj showa Hrvatska traži zvijezdu dobar je pjevac, a ozbiljno shvaca i ulogu frontmena punog samopouzdanja koji sve drži pod kontrolom.

Kompletan bend, koji postoji vec dvije godine i pobrao je više nagrada na razlicitim natjecanjima, dobro je uvježban pa solidno zvuce dok izvode obrade Deep Purplea, Nickelbacka, Urbana, Gibonnija, Alicea Coopera...

Osim obrada, u Puli su predstavili i neke autorske skladbe poput pjesme "Stare staze" koju spremaju za iduci singl. Jednom kada se popis pjesama na njihovom repertoaru okrene u korist vlastitih kompozicija i kada više ne budu percipirani iskljucivo kao bend koji predvodi zvijezda talent showa, vidjet cemo hoce li i dalje biti zanimljivi publici. Potencijala u svakom slucaju imaju.

Decki su imali i gošcu, pa je Jurlinu nakratko za mikrofonom zamijenila Puljanka Maja Malic, njegova kolegica iz HTZ-a koja je otpjevala "Tvoju ljubav".


Podijeli: Facebook Twiter