Junkers5 publici predstavili prvi album

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski Junkers5 predstavili su u petak navecer u Uljaniku svoj prvi album, a repertoar su dopunili s pet novih i to autorskih pjesama koje su izveli po prvi put.

Izvrsno pripremljeni, savršeno uigrani i upicanjeni, rock'n'roll klasicima udahnuli su novi život do te mjere da je bilo malo teško prepoznati nekadašnje hitove poput Bowiejeve "Suffragette City" ili "Paint It Black" od Rolling Stonesa te niz obrada u kojima su uživali glazbeni znalci.

Ovi ostali su mogli cupkati na brze ritmove rock 'n' rolla s "faktorom X", kako je to nedavno rekao Miro Kusacic, vec dobro poznat kao voda Messerschmitta.



U pocetku su imali malo problema s više praznim nego punim prostorom ispred bine, ali to se promijenilo nakon par pjesama kada je stvorena odlicna atmosfera koja se nije mijenjala do kraja dvosatnog nastupa.

To ce se sigurno dobro vidjeti i na DVD-u i eventualnom live albumu koji je snimljen na koncertu. Kako su prvi dio koncerta iskoristili za premijeru novih pjesama, da spomenemo njihove nazive za slucaj da neka od njih pohara top liste u skoroj buducnosti.

Dakle, redom su izveli "Easy Riding", "Not Hot", "Ready For The Blues", "On Off" i "Sweet Destiny" koje po kvaliteti ni najmanje ne odskacu od ostatka materijala sacinjenog od obrada.


Podijeli: Facebook Twiter