Umjesto Zlatka Galla, kojeg su sprijecili zdravstveni razlozi, u utorak je u ugostiteljskom objektu u Punteri gostovao jedan od vodecih hrvatskih gastronoma Rene Bakalovic. U sklopu sajamskog programa Hollycook predstavio je svoju prvu kuharicu "100 recepata".
"U kuharici su spojevi neobicni, kombiniraju se juhe i sendvici, a kuharica sadrži 50 takvih parova, juha, odnosno toplih predjela i sendvica, hladnih predjela sabranih u pedeset recepata za jedna i druga jela, rekao je Bakalovic najavljujuci vecernji meni s jelima inspiriranih kuharicom.
Tridesetak posjetitelja tijekom veceri je moglo prelistati i kupiti novu kuharicu te kušati kreativne recepte iz Bakaloviceve knjige, koji je postao i gastro TV zvijezda iako nije profesionalni kuhar.
I sam autor uhvatio se kuhace vrijedno sudjelujuci u pripremi jela poput juhe od gambera i juhe od prepecenih dunja s medenicom te lepinja punjenih mješavinom blitve, koromaca i sira, ombola te "kušina" s mrvicama cokolade i mendula kao desert.
Jela su, naravno, bila sljubljena s vinima i rakijama renomiranih istarskih vinara.