Jude Law troši tisuce na kozmetiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zgodni britanski glumac Jude Law jako drži do svog dobrog izgleda i trudi se zadržati ga pod svaku cijenu. Tako je prije nekoliko dana u kupovini na kozmetickom odjelu ducana Nordstrom potrošio cak tri tisuce dolara na raznorazne preparate za njegu i uljepšavanje.

Pomocnik Sherlocka Holmesa iz posljednjeg filma o slavnom detektivu u prosincu je napunio 38 godina i ocito ga je uhvatila panika zbog sredovjecnosti, pa na sve nacine želi zadržati mladenacki izgled.

"Definitivno na kozmetiku troši puno više od mene. Uz ovoliko kremica, nece dobiti bore do kraja života", rekla je jedna od mušterija koja je s Judeom bila u ducanu.

Glumac, kojem je prošlog mjeseca izašao novi film, izrazito nasilni akcijski triler "Repo Man", nedavno je dobio odštetu od britanskog magazina Hello! nakon što je urednike novina tužio zbog objavljivanja fotografija njegove maloljetne djece. Jude je u izvansudskoj nagodbi dobio odštetu od 15 tisuca dolara.

Uz milijune koje zaraduje snimajuci filmove, nekoliko tisuca potrošenih na kremice sigurno nece ozbiljnije naštetiti glumcevom budžetu.


Podijeli: Facebook Twiter