Jubilarni "Pozdrav proljeću" ustanove Zlatne ruke

Uz prehranu, za mršavljenje je važna i tjelovježba 
Uz prehranu, za mršavljenje je važna i tjelovježba 

Svakog proljeća, a ima tome čak okruglih deset godina, ustanova Zlatne ruke počasti svoje sugrađane posebnim ponudama u sklopu projekta "Pozdrav proljeću". Izmijenile su se dosad već prepoznatljive masaže po prigodnim cijenama, uvedeno je i nordijsko hodanje Verudelom te druge akcije, a ove godine vlasnica ustanove Vesna Plavšić najavljuje nešto što će zasigurno privući građane, pogotovo nakon uskrsnog blagdanskog stola.

- Uz već prepoznatljivu ponudu masaže u našoj ustanovi, ove godine naglasak akcije "Pozdrav proljeću" bit će na podršci mršavljenju. Dosad smo oformili probnu grupu od sedam osoba i rezultati su već vidljivi, odnosno postignuti su zacrtani ciljevi. Tijekom ove akcije cilj je, naime, oformiti novu grupu od 24 sudionika, oba spola, koji si moraju postaviti neki cilj: primjerice, da počnu mršavjeti, da smršave recimo pet kilograma, da se stanje na određenom dijelu tijela i tako dalje.

Prioritet je stoga da nam se prijave upravo takve osobe koje imaju nekakav cilj i, naravno, da taj cilj bude utemeljen na načelima zdravog života, očuvanja zdravlja, uz onu estetsku stranu koja to prati, ističe Vesna Plavšić.

U inicijalnom intervjuu sa zainteresiranim osobama neće se pažnja usmjeriti na težinu, već na cilj, opisat će se prehrambene i životne navike na koje bi se onda utjecalo ciljanim promjenama tijekom trajanja programa. Dakle, težnja bi bila na prehrani u određenom vremenu u danu i na samim namirnicama. Usto, jedan bi se nekvalitetan obrok zamijenio kvalitetnim obrokom marke MonaVie RVL.

Plavšić dodaje da će se za sve sudionike, uz individualni rad na prehrani i mijenjanju prehrambenih navika, odnosno prvenstveno učenju o pravilnom rasporedu obroka i namirnica tijekom dana, ponuditi program detoksikacije tijela.

- Aktivacijom limfnog sustava pomaže se čistiti organizam i potaknuti metabolizam, a to pomaže i u lokalnoj borbi s celulitom, pojašnjava Plavšić. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter