Jozo Barišić v.d. ravnatelja Programa Hrvatske radiotelevizije

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vršitelj dužnosti glavnoga ravnatelja Hrvatske radiotelevizije Siniša Kovačić imenovao je danas Jozu Barišića vršiteljem dužnosti ravnatelja Poslovne jedinice Program Hrvatske radiotelevizije nakon što je s te dužnosti razriješen Saša Runjić.

Jozo Barišić dugogodišnji je urednik i novinar u Informativnome programu Hrvatske televizije u koji je došao nakon audicije 1993. godine. Kao novinar, reporter, urednik i voditelj radio je u brojnim emisijama Informativnoga programa Hrvatske televizije, među kojima su Zagrebačka panorama, Dnevnik, Krupni plan, TV parlament, Hrvatska uživo i druge.

Kao odgovorni urednik sudjelovao je u različitim posebnim projektima Hrvatske televizije, poput obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja, obljetnice pada Vukovara, praćenja izbora, dolaska Pape u Hrvatsku, itd.

Jozo Barišić diplomirao na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Bio je sudionik Domovinskoga rata te član Programskoga vijeća Hrvatske radiotelevizije iz redova HRT-ovih zaposlenika.


Podijeli: Facebook Twiter