Jovanović: Pokazat ćemo da vidimo, čujemo i znamo

Ministar Jovanović na izbornoj konvenciji Gradskog odbora SDP-a Pule (D. ŠTIFANIĆ)
Ministar Jovanović na izbornoj konvenciji Gradskog odbora SDP-a Pule (D. ŠTIFANIĆ)

Izborna konvencija Gradskog odbora SDP-a održana je u ponedjeljak navečer Domu Hrvatskih branitelja.

Konvenciju je otvorio novoizabrani predsjednik pulskog SDP-a Danijel Ferić, istaknuvši na početku da vjeruje da će opravdati ukazano mu povjerenje te da će građanima prije svega ponuditi programe i alternativu, dodavši da vjeruje da je, bez obzira na političke boje, svima u interesu razvoj Pule.

Rekao je također da neće biti lako, da je koalicijska vlada naslijedila tešku situaciju, no vjeruje da će SDP promijeniti. Iako najavljen, ministar financija Slavko Linić nije prisustvovao konvenciji zbog neodgodivih obveza, no došao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović koji je s govornice u Domu hrvatskih branitelja ukratko "pretresao" gospodarsku i političku situaciju u zemlji.

Poželjevši uspješan rad i pobjedu na idućim izborima, Jovanović je među ostalim istaknuo da, za razliku od onih koji danas sjede na optuženičkim klupama, SDP vidi, čuje i zna te da će građanima pokazati i dokazati da rade u njihovom interesu.

Konvenciji su prisustvovali saborske zastupnice Ada Damjanac i Tanja Vrbat, potpredsjednica skupštine Istarske županije Maja Šarić, predsjednici gradskih i općinskih organizacija SDP-a Istre te predstavnici koalicijskih partnera. (N. SOFTIĆ)

Vera Radolović potpredsjednica pulskog SDP-a
Dosadašnja potpredsjednica pulskog SDP-a i bivša zamjenica gradonačelnika Pule Vera Radolović na izbornoj konvenciji gradskog odbora SDP-a ponovno je izabrana na tu funkciju te će dužnost potpredsjednice SDP-a Pule obnašati i u iduće četiri godine.

Za nove članove Predsjedništva uz Radolović izabrani su Stevan Muidža, Martina Butković, Peđa Grbin, Vinko Knez i Mario Peruško, a u novome gradskom odboru je 16 članova. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter