Jovanović: Odluka HNS-a loše režirana predstava

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović izjavio je danas, komentirajući odluku Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) o obustavljanju svih postupaka protiv izvršnog dopredsjednika zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, da se radi o uvjerljivo najgore režiranoj predstavi koju je ikada vidio.

- Nisam kazališni kritičar, ali pogledao sam puno predstava i sa sigurnošću mogu reći da je ova, u režiji HNS-a, uvjerljivo najgora, kazao je ministar Jovanović danas novinarima.

- Svi bi se glumci u njoj trebali posramiti zbog toga što bespogovorno ispunjavaju naloge svog režisera. Nadam se da će se Hrvatski olimpijski odbor, koji će uskoro provesti istovjetni postupak, pokazati puno odgovornijim, kazao je ministar.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza jučer je donio odluku o obustavi disciplinskog postupka protiv čelnoga čovjeka Dinama pokrenutog nakon što je Zdravko Mamić gostujući u emisiji radija Soundset Plavi prije nešto više od mjesec dana nastupio s govorom mržnje protiv ministra Jovanovića i pripadnika srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter