Jovanotti nastavlja turneju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lorenzo Cherubini - Jovanotti, njegov menadžer Maurizio Salvadori i agencija Trident izdali su zajednicko priopcenje u kojem službeno obavještavaju talijansku glazbenu javnost da se Jovanottijeva turneja "Ora", prekinuta zbog tragedije koja se dogodila prije koncerta u Trstu prilikom postavljanja pozornice, razglasnih elemenata i light showa, nastavlja u veljaci.

Prvi koncert nastavka turneje održat ce se u Trstu u sportskoj dvorani Palatrieste 2. veljace sljedece godine. Svi, pa i iz naših krajeva, koji su kupili ulaznice za odgodeni koncert u Trstu koji se trebao održati 12. prosinca mogu za svoje ulaznice, ukoliko im novi datum iz bilo kojeg razloga ne odgovara, dobiti povrat novca na prodajnim mjestima na kojima su kupili ulaznice u razdoblju od 27. prosinca do 10. sijecnja.

Podsjetimo, 12. prosinca, svega nekoliko sati prije pocetka koncerta, noseci dio pozornice na kojem su bili razglasni elementi i light show nenadano se prilikom montaže urušio iz još uvijek nepoznatih razloga. Dvadesetogodišnji student Francesco Pinna je poginuo, a desetak osoba bilo je lakše i teže ozlijedeno desetak osoba. (V. P./NL)


Podijeli: Facebook Twiter