Josipovic pozvao Kosor na rucak na Brijune

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što se predsjednik Ivo Josipovic u cetvrtak na radnom rucku sastao s predsjednikom Slovacke Ivanom Gašparovicem, u petak bi na rucku trebao imati kao gošcu premijerku Jadranku Kosor, saznajemo iz neslužbenih izvora na Brijunima.

Naime, Josipovic je u srijedu oko 22 sata došao u svoju rezidenciju na otoku Vanga u sklopu nacionalnog parka Brijuni gdje je odsjeo ne bi li se odmorio prije odlaska u Ljubljanu, gdje ce na poziv slovenskog predsjednika Danila Tuerka u petak navecer prisustvovati koncertu simfonijskog orkestra Marijanskoga kazališta iz Sankt Peterburga.



Kako neslužbeno doznajemo, predsjednik ce iskoristiti svoj boravak na Brijunima da bi porazgovarao s premijerkom o situaciji u državi.

Isti izvori nam tvrde da ce Josipovic nakon Ljubljane opet doci na Brijune te bi se otuda u ponedjeljak trebao vratiti u Zagreb. Premijerka bi, saznajemo, u rezidencijalnoj vili Jadranka na Bijunima trebala ostati sve do nedjelje kada ce u jutarnjim satima otputovati za Zagreb.

Saznajemo i to da je ovih dana na Brijune stigla veca skupina profesionalnih vojnika, pripadnika pocasno-zaštitne vojne glavnog stožera oružanih snaga RH koja ima sjedište na Tuškancu u Zagrebu. Jedna je takva satnija locirana u brijunskoj vojarni Peneda.


Podijeli: Facebook Twiter