Josipović: Bit će 3-0 za Hrvatsku


Kad god igra naša reprezentacija, moja je prognoza 3-0 za Hrvatsku, barem 3-0, izjavio je danas uoči utakmice otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Sao Paolu između domaćina Brazila i Hrvatske predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

Prilikom posjeta Muzeju suvremene umjetnosti gdje se održavao forum u Muzeju suvremene umjetnosti na temu "Znanje u gospodarstvu - strateški cilj Hrvatske u Zagrebu novinari su upitali predsjednika Josipovića da prognozira rezultat večerašnjeg dvoboja Brazila i Hrvatske, a on se pokazao vrlo optimističnim navijačem.

"Svakako ću navijati za naše, a utakmicu ću gledati kod kuće", rekao je Ivo Josipović.

Najveći sportski spektakl ove godine u svijetu uživo će u Sao Paulu pratiti i glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon, te jedanaest predsjednika država ili vlada među kojima i hrvatski premijer Zoran Milanović koji će kao predstavnik zemlje koja otvara Svjetsko prvenstvo dobiti posebno mjesto u svečanoj loži stadiona Corinthians Arene.

Premijer Milanović je u Brazil doputovao na poziv brazilske predsjednice Dilme Rousseff s kojom će u petak imati bilateralne razgovore. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter