Josipa Lisac oduševila Beograd

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tri godine nakon izbivanja s beogradskih pozornica, hrvatska glazbena diva Josipa Lisac u srijedu je nastupom u Sava centru priredila glazbeno dogadanje koje ce se dugo pamtiti. Više od dva sata glazbe, stare pjesme kao što su "Boginja" i "Dok razmišljam o nama" i nove hitove s albuma "Živim po svome", koje je prvi put uživo predstavila beogradskoj publici, s oduševljenjem je pratilo više od cetiri tisuce posjetitelja.

"Živim i peevam po svome", "Gdje Dunav ljubi nebo", "U inat turbo folku" - neki su od naslova kojima su beogradski mediji izvijestili o koncertu poznate zagrebacke pjevacice koja je nekoliko puta izlazila na bis. Baš kao i vokalno, Josipa je prisutne osvojila i vizualno, svojim specificnim "outfitom": crvenom kapom, dugom crnom haljinom i crvenim rukavicama.

Na beogradskom koncertu jedinstvene pjevacice u ulozi glazbenih gostiju pojavili su se jazz pjevacica Bisera Veletanlic te Garabet Tavitjan, bubnjar legendarne grupe Leb i sol. Poznatih osoba nije nedostajalo ni u publici gdje su, medu ostalima, zamijeceni i Ljubiša Samardžic sa suprugom te mnogi drugi.


Podijeli: Facebook Twiter