Josipa Lisac 2. travnja u INK-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Diva hrvatske estrade, Josipa Lisac, nakon dugog niza godina održat ce veliki koncert u Istarskom narodnom kazalištu u Puli u subotu 2. travnja u 20 sati, a organizacije dogadaja prihvatili su se Mars koncerti i Art & Music.

Nakon hvaljenog albuma "Živim po svome" koji je objavila 2009., Josipa je nastupala u svim vecim gradovima regije, rasprodala sve dvorane gdje je održala koncerte, a stigla se okititi i s nekoliko Porina na prošlogodišnjim dodjelama.

Njezin posljednji veliki koncert, na splitskim Gripama prošlog mjeseca, pohodilo je više od tisucu i petsto obožavatelja. Predivan prostor INK-a savršena je kulisa za uglavnom minimalno dvosatne nastupe Josipe i njezinog prateceg banda sastavljenog od vrhunskih glazbenika i redom dobitnika najprestižnijih strukovnih nagrada.

Prošlog je ljeta nastupila u kaštelu Grimani u Savicenti koji je bio prepun obožavatelja. Bilo je to više od koncerta, jer je pored izvodenja najvecih hitova od kojih mnogi spadaju medu klasike hrvatskog popa i rocka, poznata pjevacica cijelo vrijeme komunicirala s publikom, pa je osim velikog pjevackog umijeca do izražaja došao i njen šarm te je koncert završio iskrenim ovacijama.

Te neuobicajeno svježe kolovoške veceri u Savicenti je nastupila s bendom koji cine bubnjar Borna Šercar, klavijaturist Gojko Tomljanovic, basist Davor Crnigoj, gitarist Elvis Penava te trubac i harmonikaš Josip Grah, a s njima ce nastupiti i u Puli.

Za koncert u Puli u prodaji je limitiran broja ulaznica zbog kapaciteta kazališta te ce ih se u prodaji naci svega šestotinjak. Ulaznice su u pretprodaji, a mogu se nabaviti u Centar CD Shopu u Puli, Dallas Music Shopu u Rijeci te na prodajnim mjestima Eventima, odnosno putem njihovih internetskih stranica.


Podijeli: Facebook Twiter