Josip Mavrić "zagrmio" za pobjedu Pizzerije Jupiter

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Završnica prvog kola donijela je eliminaciju trećeg nositelja i dvostrukog osvajača "Ulice", TNT Pizzerije Matteo Malinska koju su nakon izvođenja sedmeraca u gledalište preselile Noćne ptice iz Cerovlja. Sličnom scenariju nadali su se i hakleri Elektro Percana koji su se suprotstavili četvrtim nositeljima i trostrukim finalistima ovog turnira, klincima Pizzerije Jupiter. Uspijevali su "električari" 28 minuta odolijevati napadima svojih protivnika, a onda je sve dileme razriješio Marin Grujević koji je, za razliku od svog suigrača iz Istre 1961 Nikole Prelčeca, koji je zbog obaveza u velikom nogometu dva ogleda svog Medior Grina morao promatrati u "civilu", bio bolje sreće.

Na ruku mu je išla činjenica što su "klinci" kao nositelji bili slobodni u pretkolu, a onda ih je pomazio i raspored te im utakmicu prvog kola smjestio u nedjelju navečer, dan nakon što su "zeleno-žuti" s Osijekom zaključili polusezonu, pa je Grujević na miru mogao iz kopački uskočiti u tenisice. Koliko on znači lanjskim finalistima pokazao je u 28. minuti solo prodorom i pogotkom, potom minutu kasnije novim golom nakon majstorskog "potkopavanja", da bi furioznu završnicu zaključio uzdrmanom stativom 40 sekundi prije posljednjeg sudačkog zvižduka.

Rezultati

Seniori, prvo kolo: Pizzeria Jupiter klinci - Elektro Percan 2:0 (Grujević 2), Palermo Glock Trapan Inside - Collis 2:0 (Bilić, Jokić). Drugo kolo: El Stil Elektromaterijal - Električari 3:1 (Toprek 2, Božac/Ivanošić), Pizzeria Jupiter - Netko iz mase 1:0 (J. Mavrić).

(I. CEROVAC, snimio D. ŠTIFANIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter