Josiel se ispričao navijačima i suigračima

Pulski Brazilac Josiel (M. ANGELINI)
Pulski Brazilac Josiel (M. ANGELINI)

Puno više od trećeg uzastopnog poraza od Rijeke u drugoj polovici ožujka, danas se u pulskim nogometnim krugovima pričalo o "slučaju Jo". Naime, na presici neposredno nakon utakmice u nedjelju trener Igor Pamić rekao je da je Brazilcu, barem dok je on trener Istre 1961, zabranjen ulazak u svlačionicu.

Paminjo je istaknuo da je Jo bio igrač kojeg su na "Drosini" najviše trpjeli, najviše mu popuštali, a onda im je Brazilac tako vratio, bacanjem dresa nezadovoljan što ga je trener odlučio zamijeniti nakon što je momčad ostala s igračem manje poslije isključenja Čaglja.

Kad su se strasti malo smirile, na druženju u službenim prostorijama poslije utakmice "div iz Žminja" odlučio je donekle korigirati svoje razmišljanje te je "vrući kesten" prebacio igračima.

Naime, rekao je da je spreman amnestirati Joa pod jednim jedinim uvjetom - ako mu svi njegovi suigrači oproste što je bacio dres kluba čije boje i oni brane.

U tom bi slučaju, na njihovu odgovornost, on dopustio Jou povratak u svlačionicu. Naravno, to ne znači da bi mu oprost suigrača garantirao i povratak u momčad, jer sastav za utakmice koje slijede ipak određuje trener.

Mišljenje igrača o cijeloj ovoj priči moći ćemo saznati već u utorak, za kada je zakazano novo druženje na "Drosini", u 18 sati. Hoće li njemu prisustvovati i Jo ostaje nam da vidimo, no vjerujemo da bi se Brazilac u zakazano vrijeme trebao pojaviti na "pulskoj bombonijeri".

U prilog takvom razmišljanju ide i podatak da se Jo danas na svom Facebook profilu ispričao zbog bacanja dresa svim navijačima, suigračima, trenerima i ljudima zaposlenim u klubu. Želeći dobiti iz "prve ruke" još poneku informaciju nazvali smo Joa; odmah nam se javio, ali i ispričao što neće davati nikakve izjave jer mu je tako naložio njegov menadžer. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD UTORKA


Podijeli: Facebook Twiter