Još vajk išćen ? i u videospotu

Ekipa spota Serđa Valića
Ekipa spota Serđa Valića

Popularni istarski pjevač i radijski voditelj Serđo Valić ovih je dana završio snimanje svog novog videospota za pjesmu "Još vajk išćen", jednog od prvih hitova s njegova lanjskog albuma prvijenca pod nazivom "Mali svit". Snimanje, režija i montaža povjereni su Zoranu Burazeroviću, s kojim je pjevač već surađivao na ranijim videouracima, a sve se odvijalo u jednom danu.

Prvi kadrovi odrađeni su u Raklju, Valićevom zavičaju, a kako u pjesmi kaže da je u potrazi za jenom malom "obaša sve kantune Istre", tako je i snimateljska ekipa putovala s istočnog na zapadni kraj poluotoka, preko Barbana, Valića, Musaleža i Ženodrage, sve od Limskog kanala. Uz Valića, u spotu se kao glumci pojavljuju još Andrea Adžić, Alfio Matošević, Milan Rojnić, Nini Milanović i Robert Rojnić.

Zanimljivost je da se Valić na putovanje u spotu uputio u bijelom Cadillacu Sixty Special iz 1983. godine, jedinom takve vrste u Hrvatskoj, koji mu je posudio Rino Putina, strastveni kolekcionar automobila i član oldtimer kluba "Pula - Rovinj". Putina veli da za volan njegova američkog ljubimca do sada nije sjeo nitko osim njega, ali kada je čuo za snimanje Valićeva spota sa zadovoljstvom mu ga je posudio.

Snimanje završnih kadrova odvijalo se na jednoj atraktivnoj talijanskoj jahti u Limskom kanalu, a sam završetak spota ostaje iznenađenje za sve.

- Sve se odvijalo kako treba, poslužilo nas je vrijeme i sve smo odradili kako smo zamislili. Bit će to jedan jako lip, živahan i veseo spot, kao što je i sama pjesma, zaključuje Valić. Kako će on izgledati, publika će imati prilike premijerno vidjeti na promociji koja će se održati u Raklju, 8. rujna, nakon čega će biti dostupan na YouTubeu i domaćim TV postajama. (Tekst i foto  V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter