Još uvijek možete donirati namirnice za potrebite

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" nastavlja s velikom humanitarnom akcijom ''Slušaj svoje srce'' i to posjetom 13. po redu županiji pa će ovoga vikenda volonteri ove udruge dijeliti donacije u Ličko-senjskoj županiji.

- Nakon što je u prvih šest mjeseci ove godine tijekom navedene akcije posjećeno 12 hrvatskih županija, u kojima je donirano čak 571 obitelj s preko sedam tona namirnica, akcija se nastavlja posjetom županija južnih krajeva. U prvoj od sedam preostalih, u Ličko-senjskoj županiji, članove udruge čekaju volonterke Antonija i Emila s kojima ćemo udružiti snage na terenu te pokušati doći do 50-ak najpotrebitijih obitelji na njihovom području, veli predsjednik udruge Igor Loparić.

Dodajmo da još nije kasno za donirati namirnice za ovu i naredne akcije. To možete učiniti pozivom na broj volonterki Emile Dujmović Ralić 095/5046377 te Antonije Hodak pozivom na broj 099/5900206 ili donijeti namirnice u skladište udruge u Koparskoj. Loparić je prigodu iskoristio i da bi se zahvalio svim donatorima koji su u proteklih desetak dana na području Pule i okolice donirali namirnice za njihov put, a pomoću kojih su ponovno u mogućnosti pomoći mnogim samcima i obiteljima koje žive bez osnovnih uvjeta. (B. P.) 


Podijeli: Facebook Twiter