Još traje potraga za Senadom Blagajčević

Nestala Senada Blagajčević (PU istarska)
Nestala Senada Blagajčević (PU istarska)

Potraga za nestalom 46-godišnjom Puljankom Senadom Blagajčević još traje, izvijestila je policija. Nestala je 26. svibnja s adrese u Nazorovoj ulici te joj se od tada gubi svaki trag. Djelatnici GSS-a i policija dosad su pretražili područje Zlatnih stijena, Valelunge, Monumenata, šumu kod Doma za psihički bolesne osobe Vila Maria, Šijansku šumu te onu između Šišanske ceste i naselja Valmade, kao i uvale rta Kamenjak. Pomorska policija nestalu je ženu tražila na obali od Muzila preko Galebovih stijena do Bunarine, a dan ranije pretraženo je područje Busolera, Pješčane Uvale i Muzila.

U trenutku nestanka Blagajčević je bila odjevena u hlače bež boje i crnu košulju s bijelim prugicama, a na nogama je imala tamnoplave cipele. Visoka je 175 cm, srednje je tjelesne građe, ovalnog lica, crne ravne kose i zelenih očiju. Za njom je bila organizirana potraga i prošle godine u listopadu, kada je nestala na 13 dana, a pronađena je na području Valovina u lošem zdravstvenom stanju zbog čega je bila zadržana u Općoj bolnici Pula.

- Do sada ni policija ni mi nemamo nikakve vijesti o mami, izjavio nam je tijekom poslijepodneva jedan od sinova Senade Blagajčević s kojim smo stupili u kontakt telefonom. Rekao nam je da u potrazi sudjeluju otac i on s prijateljima te da majka uza sebe nema mobitel kojim se inače koristi.

Policija moli sve građane koji imaju saznanja o nestaloj ženi da to jave na broj 192 ili na e-mail adresu [email protected]. (M. S., S. B. I.)


Podijeli: Facebook Twiter