Još dva dana za dobivanje sredstava TZ-a

Dani Antike jedan su od sufinanciranih programa (M. ANGELINI)
Dani Antike jedan su od sufinanciranih programa (M. ANGELINI)

Turistička zajednica Grada Pule treba do kraja tekuće godine donijeti program aktivnosti i financijski plan za 2016. godinu. Kako bi se i predani programi manifestacija razmotrili u sklopu donošenja plana, kojeg usvaja Skupština, TZ Pule objavljuje poziv za predlaganje programa za 2016. godinu po sljedećim sadržajima i lokacijama za glazbene i scenske manifestacije, sportske manifestacije, te kongrese i ostalo.

Bespovratna sredstva potpore mogu se dodijeliti i koristiti isključivo za programe koji se održavaju u 2016. godini. Sredstva su namijenjena za sufinanciranje troškova organizacije programa. Za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpore organizator mora dostaviti ispunjen obrazac "Programi", objavljen na web stranicama www.pulainfo.hr ili ga podignuti u Turističkoj zajednici grada Pule, Forum 3. Potom se treba dostaviti dokaz o pravnom statusu organizatora programa (preslika), sadržaj programa, te program medijske promocije (medija plan) i troškovnik promocije.

Komisija koju imenuje Turističko vijeće Turističke zajednice grada Pule na temelju pristiglih zahtjeva bodovat će programe sukladno utvrđenim kriterijima i sastaviti prijedlog koji će se dostaviti Turističkom vijeću Turističke zajednice grada Pule. Popis organizatora s iznosom i namjenom dodijeljenih sredstava bit će objavljen na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Pule u sklopu Plana aktivnosti za 2016. godinu u roku od 15 dana od usvajanja Plana aktivnosti za 2016. godinu na Skupštini Turističke zajednice grada Pule. Ponude programa podnose se na adresu: Turistička zajednica Grada Pule, Forum 3. Rok za podnošenje ponuda je 11. rujna. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter