Još danas prijave za Moju ulicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas ce se zakljuciti prijave za nastup na 23. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2011 - Suzuki Motortech", koji ce se tijekom tri produžena vikenda od 9. do 25. prosinca igrati u pulskom Domu sportova "Mate Parlov".

Oni koji žele biti dio prosinacke pulske haklerske fešte, a još nisu uplatili kotizaciju za nastup koja iznosi 400 kuna, mogu to još danas uciniti izmedu 18 i 20 sati u prostorijama sportskog društva Hakl, organizatora turnira.

Prijave se danas mogu obaviti i uplatom traženog iznosa na žiro racun u Splitskoj banci broj: 2330003-1100427324, ili putem telefona cije brojeve zainteresirani mogu pronaci na internetskoj stranici www.sdhakl.hr.

Izvlacenje parova je sutra u 19 sati u Pietas Juliji.

Uvjereni smo da ce i ovogodišnja "Ulica" privuci troznamenkasti broj ekipa koje ce krenuti u lov na 30 tisuca kuna vrijedan nagradni fond što ce ga podijelili cetiri najuspješnije medu njima.

Pobjedniku ce pripasti 15 tisuca, poraženom finalistu osam, treceplasiranom pet, dok ce se hakleri koji su nakon posljednja dva susreta na turniru pognute glave napustili parket utješiti s dvije tisuce kuna.


Formirane skupine na Mini Ulici

Poznate su skupine na petom izdanju "Mini ulice 2011 - Splitska banka", pozivnog turnira za djecu do 11 godina starosti koji je ove godine okupio 18 ekipa te istarske Rome koji ce nastupiti izvan konkurencije.

U skupini A smjestili su se Istra 1961 I, Smoljanci Sloboda i Jadran Porec, skupinu B sacinjavat ce branitelj naslova Pula ICI, Mladost Fažana i Uljanik, dok ce se u skupini C nadmetati lanjski finalist Funtana Vrsar, Vodnjan i Istra 1961 II. U skupini D svoje su mjesto pronašli Veli Vrh, Banjole i Kanfanar, skupinu E cine Štinjan, Rovinj i Medulin 1921, dok ce u skupini F nastupiti Istra Pula, Pazinka Qubik, Marcana i Romi Istra.

Susreti ce se igrati subotom i nedjeljom usporedo s glavnim turnirom i unutar skupine igrat ce svatko sa svakim. Prolazak u cetvrtfinale izborit ce šest pobjednika skupina i dvije najbolje drugoplasirane ekipe, nakon cega ce o daljim ogledima odluciti ždrijeb.


Podijeli: Facebook Twiter