Još danas prijave za karnevalsku povorku

S prošlogodišnjeg pulskog Karnevala (M. ANGELINI)
S prošlogodišnjeg pulskog Karnevala (M. ANGELINI)

Još danas traju prijave za sudjelovanje u karnevalskoj povorci grada Pule koja će se održati posljednje subote u mjesecu, točnije 30. siječnja. Kako kažu iz Turističke zajednice grada Pule, prema već utvrđenom programu, okupljanje karnevalskih grupa počet će u jutarnjim satima na parkingu Karolini, odakle će u 11.30 sati maškarana povorka trebala krenuti Ulicom Starih statuta prema Areni, potom Istarskom ulicom do Portarate (u slučaju kiše u Circolu), gdje će biti i organizirana središnja fešta u gradu. Grupa Night Express band započet će tamo višesatni nastup sve do 18 sati, kada će se karnevalske grupe uputiti dalje, svaka prema svom programu.

Kraj ovogodišnjih maškaranih aktivnosti bit će u utorak 9. veljače kada će Pust nazvan Bože Prenjeni, biti spaljen na Velom Vrhu, u 19 sati, uz prigodni program i fritaju.

Organizatori Karnevala u Puli su Grad Pula, Turistička zajednica grada Pule te Udruga za očuvanje domaće beside i maškara Puljštine i Karnevalska grupa Veli vrh - Valmade. Oni pozivaju sve zainteresirane maškarane grupe koje žele sudjelovati na Karnevalu u Puli da svoje prijave dostave u Turističku zajednicu do 20. siječnja, a prijavnicu za sudjelovanje mogu preuzeti na web stranicama TZ-a. Ispunjena prijavnica može se dostaviti i osobno u TZ na Forumu 3, ili poslati putem e-maila ([email protected]), pošte ili faxa 052/211-855. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter