Jordan: Ako mislimo nešto napraviti, trebamo se pojačati


Dvostrukim programom, ujutro druženje s utezima u fitnesu, a poslije podne nizanje krugova oko glavnog terena, nogometaši Istre 1961 odradili su jučer drugi dan priprema za novu prvoligašku sezonu. Ono što u ovom trenutku najviše zanima sve "zeleno-žute" poklonike, igrački kadar, ostao je skoro isti kao i na prozivci, što znači da Igor Pamić zasad ima na raspolaganju momčad s kojom je jedva zadržao prvoligaški status lišenu najvažnijih karika te pojačanu dvojicom stopera, Nikolom Žižićem i Brankom Ojdanićem. Od šest Paminjovih želja novi čelnici mu zasad nisu ispunili niti jednu, a navodno je najbliži dolazak "farmaceuta" Mate Grgića. Usto, kako bruje splitski kuloari, na pragu "Drosine" se nalazi dojučerašnji trojac Hajduka kojeg čine Avdija Vršajević, Dejan Mezga i Josip Vuković.

- I mi smo se iznenadili što nam se već na početku nisu pridružili novi igrači, obično na prvom okupljanju bude dosta novih lica, no situacija će se sigurno promijeniti tijekom narednih dana - rekao je nakon jučerašnjeg jutarnjeg treninga napadač Marko Jordan.

- Realno, ako mislimo napraviti nešto više, trebamo se pojačati, toga su valjda svjesni i u klubu. Otišao nam je Radonjić koji je "top igrač", po meni jedan od najboljih napadača u Hrvatskoj i njega će teško biti nadomjestiti, a nema više ni Pamića, Špehara, Obšivača, sve od reda vrhunskih igrača koje će trebati adekvatno zamijeniti.(Ivica CEROVAC)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU
 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter