Jolie otputovala iz Sarajeva, ceka se Clooney?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hollywoodska filmska zvijezda Angelina Jolie u nedjelju poslije podne je otputovala iz Sarajeva gdje je bez posebne najave boravila nešto manje od 24 sata kako bi sudjelovala u dijelu programa filmskog festivala (SFF) koji se održava u tom gradu.

Jolie je u Sarajevu boravila s djecom, a u subotu je otvorila Talent Campus SFF-a na kojemu sudjeluje stotinjak mladih filmskih umjetnika iz 13 država šire regije.

Jolie je tom prigodom rekla kako istinski vjeruje u potencijal glumaca i filmskih umjetnika iz regije."Postoji nešto tako jedinstveno u ovoj regiji i u ljudima. Oni su drugaciji i donose tako jedinstven doprinos svijetu i umjetnosti. To svijetu treba i mislim da mu se ne trebate prilagodavati", porucila je Jolie mladim umjetnicima.

Lokalni mediji u BiH nagadaju kako Jolie nije jedina glumacka zvijezda koja ce se pojaviti u Sarajevu u vrijeme trajanja 18. SFF-a.

"Dnevni avaz" u nedjelju tako tvrdi kako bi na sam dan zatvaranja 14. srpnja u Sarajevo mogao stici i George Clooney. U direkciji SFF-a nisu potvrdili kako je takvo što planirano. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter