Jole zagrijao publiku na Good Mood festu

(D.MEMEDOVIĆ)
(D.MEMEDOVIĆ)

U dobrom raspoloženju krenuo je preksinoć u šatoru na Karolini prvi Good Mood Fest i to koncertom popularnog Joleta i njegovom benda kojima je trebalo tek nekoliko taktova da zagriju publiku koja je napunila šator na Karolini. Isto mjesto do kraja prosinca bit će u znaku domaćih bendova i klapa uz organizirani doček Nove godine. Prije toga, prekjučer je otvoreno i klizalište u susjednom šatoru tako da će se i tu moći uživati u zimskim radostima.

Adio, problemi

Publici nije trebalo dugo da uz Joleta zapjeva i digne ruke u zrak.

- Ima vas, ima vas, samo ruke gore!, nastavio je Jole motivirati publiku. Ovisno o temi pjesme, obraćao se samcima i onima koji su u vezi, ženama ili muškarcima, cijelo vrijeme održavajući komunikaciju s publikom za vrijeme i između pjesama. Naravno, trudio se biti što duhovitiji i što manje ozbiljan, sve u skladu s pjesama koje su ljubavne ili jednostavno govore o dobrom životu ili zabavljanju kao kada pjeva „Adio, problemi“. U jednoj pjesmi pjeva da „kada žene tulumare najbolje se troše pare“. Zna čovjek, a i u publici je bilo jako puno žena, starijih i mlađih i onih koje se mlađima osjećaju. Ima tu i nekih srcedrapajućih stihova i refrena, ali Jole na kraju sve okrene na šalu te daje priliku ljudima da se zabave, da plešu, pjevaju, piju... To je jedino važno.

Osim što je pjevao i pričao Jole je pokazao i da je u dobroj fizičkoj kondiciji cijelo vrijeme skakućući po bini. Pored svojih hitova znao bi udariti i pokoji bećarac i dati publici da zapjeva „Otvor' ženo kapiju, man' se Očenaša...“ za što je imao i pomoć iz publike.

Neizbježni selfi

Uz uživanje u koncertu, obožavatelji i obožavateljice su se mogli okušati i u fotografiranju selfieja, a onaj tko napravi deset najboljih selfieja i pošalje na Facebook stranicu festivala osvojit će ulaznice za koncerte na Karolini gdje će do kraja mjeseca još nastupiti Tomislav Bralić i klapa Intrade, Teška industrija, Slavonija band, Jelena Rozga, Mejaši, Đani Stipaničev dok će se Nova godina dočekati uz DJ-e. Good Mood Fest organiziraju Istarska pivovara, caffe bar Cabahia i Grad Pula. (Mladen RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter