Jole rasplesao Buzećane


Joško Čagalj, popularni Jole svojim je nastupom na sedmom izdanju trodnevnog glazbenog maratona "Božić u Buzetu" zagrijao Buzećane u šatoru u Mašimovoj škuji. U buzetskoj kotlini padala je kiša, u susjedstvu snijeg, no to nije omelo njegove fanove kao i sve one željne dobre zabave da se preksinoć odazovu koncertu, a Jole i njegov prateći orkestar Bolero, žarili su na pozornici na kojoj su se izmjenjivali sa slovenskom grupom "Nočni skok".

Red dobro poznatih hitova "Bailando solo", "Nosi mi se bijela boja", "Duša od papira","Kada žene tulumare"  i red najnovijih uspješnica poput "Remek djela" koji je upravo pušten u radijske i televizijske etere, razgalio je u prvim redovima, mahom mlađahnu publiku, koja je plesala, zabavljala se, pjevala s njim i pokazala da dobro zna njegove hitove.

Trodnevni maraton blagdanske zabave u Buzetu, glazbenu feštu u organizaciji buzetske Radio Zone i pod pokroviteljstvom Grada Buzeta i Favorit piva 1.siječnja 2015. godine svojim nastupom zaključuje The Night Express. (G. ČALIĆ ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter