Jole operiran u Banjolama

Dr. Matić, dobro raspoloženi Jole, sestra Danijela i dr. Miletić (D. ŠTIFANIĆ)
Dr. Matić, dobro raspoloženi Jole, sestra Danijela i dr. Miletić (D. ŠTIFANIĆ)

Poznati pjevač Joško Čagalj Jole operiran je u poliklinici Tendo u Banjolama kod doktora Darka Matića, kirurga i sportskog traumatologa. Popularni Jole koji je protekli vikend nastupio u Poreču imao je problema s koljenom.

- Prije pola godine imao sam problema s meniskusom na desnoj nozi pošto sam dosta energičan i volim skakat' dok pivam, a i inače džogiram, skijam, vozim motore…

Imao sam manje probleme s meniskusom kada bih puno trčao i džogirao i onda su mi to sredili u Križinama u Splitu dr. Bruno Luetić i njegova ekipa. Sada kada sam došao u Istru potrefilo se da sam imao koncert i valjda sam krivo stao pa sam osjetio da mi i drugo koljeno isto tako smeta.

Možda je to moglo i zarasti, ali kada sam već došao tu i znam da je dr. Darko Matić vrhunski stručnjak koji je operirao deset mojih prijatelja i poznanika, došao sam da mi to riješi. Isto kao što je bilo i u Splitu, dr. Matić mi je to napravio ovdje i sada mi je ljepše u životu. Osjećam se odlično, priča Jole i dodaje da voli često dolaziti u Istru i da ovdje ima dosta prijatelja.

- Kliničkim pregledom koljena smo shvatili da je Jole otkinuo jedan komadić meniska pri nekom čudnom doskoku, najvjerojatnije na koncertu, pa je odmah bila inicirana artroskopija, odstranjen je dio meniska, manje od 10 posto i sada je taj menisk lijepo zagrađen, ravan i neće stvarati više problema u koljenu, objasnio nam je dr. Matić. (M. RADIĆ)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter