Johnny Kaos na prvom Slurpu u Štinjanu


Na prvom od četiri ovoljetna izdanja Slurp! Festivala, u subotu, 18. lipnja, na štinjanskoj će tvrđavi Punta Christo nastupiti talijanski DJ i producent s berlinskom adresom Johnny Kaos, poznat po energičnoj mješavini techouse i techno zvuka. Njegove trake izašle su na dobro poznatim etiketama Sci + Tec, Suara, MB Elektronics, Agile..., dok mu remikseve, među ostalim, potpisuju Sam Paganini, Metodi Hristov i Alberto Ruiz.

Društvo će mu za deset dana praviti dva pulska veterana elektronske scene Make i Bebetto te dva mlada DJ-eva s labinske scene; već afirmirani Tino Dobrić i Tech Rule koji po prvi puta nastupa na tvrđavi Punta Christo. Ulaz će koštati 50 kuna do ponoći i deset kuna više nakon ponoći.

Slurp! festival predstavlja izvođače iz širokog spektra elektroničke produkcije, a korijene vuče iz Sirup Nation festivala započetog 2011. godine, kada je krenuo kao višednevno događanje. U međuvremenu se transformirao u seriju ljetnih clubbinga promoviranih u zajedničkom konceptu, koji se četvrtu godinu za redom odvija jednom mjesečno tijekom ljetne sezone na tvrđavi Punta Christo.

Osim za ljetnih mjeseci, ovaj je festival aktivan i tijekom ostatka godine, organizirajući događanja u sklopu tradicionalne novogodišnje Seasplash platforme i programe u pulskim podzemnim tunelima Zerostrasse. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter